Järjestimme vuoden 2022 ensimmäiset rekrymessut 17.–23.1. Tapahtuma oli jälleen menestys; se keräsi yhteen valtavan määrän kesätyömahdollisuuksista kiinnostuneita opiskelijoita ja rekrytoivia työnantajia. Järjestimme Tuudon digitaaliset rekrymessut nyt kolmatta kertaa, ja tapahtuma on kasvanut vuosittain hurjasti, mikä näkyy sekä messuvieraiden että messuille osallistuvien työnantajien määrässä.

Toteutimme messut yhteistyössä Oikotien ja Vastuullinen kesäduuni-kampanjan kanssa. Tapahtumassa oli mukana yhteensä 80 työnantajaa, mikä on yli 50 % enemmän kuin vuonna 2021. Vierailijoita rekrymessuilla kävi lähes 20 000, ja osallistujat swaippailivat työpaikkoja ja työnantajaprofiileja päivässä melkein 70 % enemmän kuin tammikuussa 2021, yhteensä 340 000 kertaa. Kokonaisuudessaan kyseessä oli yksi Suomen suurimmista yksittäisistä rekrytapahtumista.

Messut tarjosivat opiskelijoille loistavan mahdollisuuden tutustua tarkemmin potentiaalisiin työnantajiin myös chat-palvelun ja pikahaastattelujen avulla. Lisäksi opiskelijat pääsivät osallistumaan Tuudon työelämäwebinaariin, jossa kymmenet työnantajat pitivät puheenvuoroja neljän päivän aikana. Jaottelimme webinaaripuheenvuoroja tällä kertaa osittain teemojen mukaan; puheenvuoroja kuultiin mm. tekniikan alan, kaupan alan sekä sosiaali- ja terveysalan työnantajilta. Live-tapahtuman jälkeen on aina saatavilla tallenne niille, jotka eivät päässeet seuraamaan lähetystä.

Vaikka rekrytointimessut ovat nyt päättyneet, opiskelijat voivat edelleen jatkaa työmahdollisuuksien etsimistä Tuudosta. Julkaisemme vuoden ympäri Tuudon Työ ja harjoittelu -osioon opiskelijoille sopivia työmahdollisuuksia aina harjoittelusta ja osa-aikatyöstä vakituiseen kokopäivätyöhön. Seuraavat Tuudon rekrytointimessut sen sijaan järjestetään syyskuun puolessa välissä osa-aikatyöteemalla.

Tutustu vuoden 2021 messutarinaan.

Haluatko aloittaa rekrytoinnin Tuudossa tai haluatko kuulla lisää Tuudon tarjoamista mahdollisuuksista? Ota meihin yhteyttä.