Viikon päästä polkaistaan käyntiin Tuudon rekrymessut! Tämä 100 % digitaalinen opiskelijoiden rekrytapahtuma järjestetään 13.–16.9.2022 Tuudo-sovelluksessa. Syksyn rekrymessujen pääteemana on osa-aikatyö, mutta tarjolla on tuttuun tapaan paljon erilaisia työmahdollisuuksia useilta toimialoilta. Lue aikaisemmat messutarinat vuosilta 2021 ja 2022

Rekrymessuille osallistuminen on helppoa niin opiskelijalle kuin työnantajallekin

Nämä rekrymessut eivät vaadi työnantajilta fyysistä läsnäoloa tai edes tietokoneen ääressä päivystämistä. Lisäämme työnantajalta saamamme aineiston itse Tuudoon, ja opiskelijat voivat tutustua siihen ajasta ja paikasta riippumatta koko messujen ajan Tuudo-sovelluksella. Työnantaja voi halutessaan jatkaa näkyvyyttä myös messujen jälkeen.

Messuja varten Tuudon käyttäjille on luvassa useita toiminnallisuuksia, joiden avulla sopivan työnantajan ja työpaikan löytäminen on helpompaa kuin koskaan. Messujen aikana Tuudo toimii kuten työelämän deittisovellus, ja opiskelijat pääsevät swaippailemaan työnantajia ja työpaikkoja oman kiinnostuksensa mukaan joko oikealle tai vasemmalle. Oikealle pyyhkäistyt työpaikat ja työnantajat listautuvat Omat poiminnat-osioon, josta niitä on helppo selata. 

Opiskelijoilla on myös mahdollisuus tutustua mielenkiintoisiin työnantajiin paremmin chat- ja pikatreffi-ominaisuuksien ansiosta. Pikatreffit ovat lyhyitä haastatteluja, joissa työnhakija voi kysyä lisätietoja työpaikasta tai hakuprosessista ja pääsee samalla itse esittäytymään työnantajalle. Pikatreffit voivat parhaassa tapauksessa helpottaa rekrytointiprosessia jatkossa, jos osa työnhakijoista on tehnyt lyhyessä ajassa erityisen vaikutuksen työnantajaan.

Työelämäaiheinen webinaari järjestetään 14.-15.9.2022

Tuudon rekrymessuilla järjestetään jälleen työelämäaiheinen webinaari yhteistyössä työnantajien kanssa. Webinaaripuheenvuorojen aikana opiskelijat pääsevät tutustumaan tarkemmin eri alojen toimijoihin ja heidän työmahdollisuuksiinsa sekä saavat hyviä työnhakuvinkkejä suoraan rekrytoivilta työnantajilta. Webinaaripäiviä on messujen aikana kaksi: 14.9. ja 15.9. Molempina webinaaripäivinä ohjelma alkaa kello 9, mutta linjoille voi hypätä myös kesken päivän. Tarkempi aikataulu ja puheenvuorot julkaistaan pian.

Syksyn rekrymessuille 2022 on ilmoittautunut jo yli 60 työnantajaa

Syksyn 2022 rekrymessuille on ilmoittautunut jo 63 työnantajaa eri toimialoilta, joten valinnan varaa on taas rutkasti. Ilmoittautuminen tapahtumaan on auki, joten uusia toimijoita mahtuu vielä matkaan. Mukana messuilla ovat: 

 • Outokumpu
 • Lumon/Visor
 • Nordjobb
 • LähiTapiola
 • Oma Säästöpankki
 • Ramboll Finland
 • Joensuun kaupunki
 • Sitowise Oy
 • Osuuskauppa Suur-Savo
 • Lapland Staff
 • Kesko Logistiikka
 • Arjessa/Humana
 • Stella Kotipalvelut/9lives
 • Boliden AB
 • Granlund Oy
 • Funidata Oy
 • Bauhaus
 • Siun Sote
 • DSV Road Oy
 • PPSHP/OYS
 • Senaatti Kiinteistöt
 • Senso Service/Security
 • Eaton Power Quality
 • Pohjois-Karjalan Osuuskauppa
 • Eltel Networks
 • Sector Alarm
 • Elomatic Oy
 • NCC
 • Mehiläinen Sosiaalipalvelut
 • EB Automotive
 • Rikosseuraamuslaitos
 • Mehiläinen Terapiaklinikka
 • A-Insinöörit
 • LSHP
 • Unilever
 • Enfo Oyj
 • Sinebrychoff
 • Oulun kaupunki
 • HUS
 • Terrafame
 • PSSHP/KYS
 • Rexel Finland
 • Ensto
 • Ruokaboksi
 • Novia Finland
 • Kirjavälitys
 • Eteva
 • SOS-Lapsikylä
 • Andritz Oy
 • OP Ryhmä
 • VEO
 • Hullu Poro
 • Atria Oyj
 • Sarastia Rekry
 • Verohallinto
 • Wiztivi Gaming
 • Espoon kaupunki
 • Aspocomp
 • Särkänniemi
 • Luxid Group
 • Fabros Group
 • AFRY Finland
 • Osuuskauppa PeeÄssä

Työnantaja, ilmoittautuminen tapahtumaan on vielä auki. Ota yhteyttä ja varaa paikkasi!