Uusi vuosi 2023 alkaa vahvasti kesätyöteemalla, kun Tuudon rekrymessut käynnistyvät maanantaina 16.1. ja jatkuvat sunnuntaihin 22.1. saakka. Tapahtuma toteutetaan yhteistyössä Oikotien ja Vastuullinen kesäduuni -kampanjan kanssa.

Vaikka rekrymessujen pääteema on kesätyö, tarjolla on laaja kattaus erilaisia työmahdollisuuksia korkeakouluopiskelijoille. Nämä ovat jo viidennet Tuudon järjestämät täysin digitaaliset rekrymessut, joissa opiskelijat ja työnantajat kohtaavat helposti ja vaivattomasti. Tapahtuma onkin kasvanut vuosien varrella Suomen suurimmaksi yksittäiseksi digirekrytapahtumaksi – viime vuoden tammikuussa rekrymessut keräsivät lähes 20 000 messukävijää. Lue lisää vuoden 2021 ja 2022 messuista. 

Miksi Tuudon rekrymessuille kannattaa osallistua?

Osallistuminen on äärimmäisen helppoa, sillä näillä messuilla työnantajan ei tarvitse olla fyysisesti paikalla tai edes päivystää jatkuvasti tietokoneen äärellä. Me lisäämme työnantajan aineiston Tuudoon, ja opiskelijat pääsevät tutustumaan sisältöön deittisovelluksista tuttuun tyyliin, eli swaippaamalla oikealle tai vasemmalle. Opiskelijat voivat osallistua messuille Tuudo-sovelluksessa missä ja milloin vain, eikä minkäänlaista ilmoittautumista vaadita. 

Swaippailun lisäksi messuilla on tuttuun tapaan tarjolla muita ominaisuuksia, joiden avulla opiskelijoiden on helppo olla yhteyksissä mielenkiintoisiin työnantajiin. Työnantajat voivat halutessaan tarjota opiskelijoille mahdollisuuden varata ajan ”pikatreffeille”, eli lyhyeen haastatteluun, jossa opiskelija saa kysyä lisätietoja työpaikasta ja hakuprosessista. Pikahaastattelu on erinomainen tilaisuus sekä työnantajalle että työnhakijalle tutustua paremmin toisiinsa ja pohtia, olisiko tässä täydellinen match.

Miten pikatreffien varaaminen toimii?

 • Opiskelijat tekevät itselleen hakuprofiilin Tuudoon ja merkkaavat heille sopivat ajankohdat haastattelua varten Tuudoon. 
 • Kun työnhakijaprofiili ja aikataulu on päivitetty, opiskelijat voivat hakea pikatreffiaikaa suoraan työnantajan profiilista Tuudon rekrymessunäkymässä.
 • Työnantaja valikoi haastateltavat työnhakuprofiilin perusteella ja on yhteydessä opiskelijaan.

Työelämäaiheinen webinaari järjestetään 17.-18.1.2023

Tuudon rekrymessuilla on ollut tapana järjestää työelämäaiheinen webinaari yhteistyössä työnantajien kanssa. Niin tehdään myös tänä vuonna, ja webinaari pidetään tiistaina ja keskiviikkona 17.–18.1. kello 10–15 Teamsin välityksellä. 

Webinaarin aikana kuullaan puheenvuoroja yli kahdeltakymmeneltä työnantajaedustajalta. Webinaari tarjoaa työnantajille loistavan mahdollisuuden lisätä näkyvyyttään messujen aikana, ja opiskelijat pääsevät tutustumaan tarkemmin mielenkiintoisin työmahdollisuuksiin sekä yrityksiin eri toimialoilta. Opiskelijat voivat myös esittää kysymyksiä työnantajien edustajille. Rekrytoivilta työnantajilta voi esimerkiksi saada erinomaisia työnhakuvinkkejä, joiden avulla on helpompi lähteä hakemaan sitä unelmien kesätyöpaikkaa. 

Vielä ehdit mukaan Suomen suurimpaan digirekrytapahtumaan!

Työnantaja, etsittekö ensi kesäksi kesätyöntekijöitä ja haluaisitte tavoittaa korkeakouluopiskelijat? Vielä ehdit ilmoittautua mukaan Tuudon rekrymessuille. Tällä hetkellä yli 80 työnantajaa on jo varmistanut paikkansa rekrymessuilla, mutta tilaa on vielä uusillekin työnantajille. Mukana tammikuun 2023 messuilla ovat:

 • AFRY Finland
 • A-Insinöörit
 • Andritz
 • Arina
 • Aspocomp
 • Atria
 • Boliden AB
 • Cimcorp
 • Destia
 • Diakonissalaitos
 • DSV Road Oy
 • Eaton Power Quality
 • EB Automotive/Elektrobit
 • Eezy Henkilöstöpalvelut
 • Elomatic Oy
 • Eltel Networks
 • Ensto
 • Esperi Terveyspalvelut
 • Espoon kaupunki
 • Fastems Group
 • Kuntarekry
 • Granlund Oy
 • Helsingin kaupunki
 • Hoivatie
 • Helsingin seudun ympäristöpalvelut
 • HUS Yhtymä
 • Humana
 • If Vakuutus
 • Iisalmen kaupunki
 • iLOQ
 • Instru Optiikka
 • Joensuun kaupunki
 • JYSK
 • Kemira
 • Kesko Logistiikka
 • Kuopion kaupunki
 • LähiTapiola
 • Lapin sairaanhoitopiiri
 • LUKE
 • Mandatum Life
 • MediaTek Wireless
 • Mehiläinen Hoivapalvelut
 • Mehiläinen Terapiaklinikka
 • Metsä Group
 • Nevel
 • Nordjobb
 • Nurmijärven kunta
 • Oma Säästöpankki
 • OP-Ryhmä
 • Osuuskauppa PeeÄssä
 • Osuuskauppa Suur-Savo
 • Outokumpu
 • Pohjois-Karjalan Osuuskauppa
 • Pohjois-Savon hyvinvointialue
 • Ramboll
 • Renevo
 • Ruukki Construction
 • Särkänniemi
 • SAS Institute
 • Savonlinnan kaupunki
 • Senaatti-Kiinteistöt
 • Siemens
 • Sinebrychoff
 • Sitowise
 • Siun Sote
 • Sokotel
 • SOS-Lapsikylä
 • SSAB Europe
 • SSP Finland
 • Sweco
 • Terrafame
 • Tokmanni
 • Unilever
 • Valmet technologies
 • Veikkaus
 • VEO
 • Verohallinto
 • Viafin Service
 • VSP Seutuverkko
 • YIT

Ota yhteyttä ja varaa paikkasi rekrytoinnin tehotapahtumassa 16.-22.1.2023.