Korkeakouluopiskelijat pääsevät jälleen tutustumaan mielenkiintoisiin työnantajiin ja työmahdollisuuksiin Tuudon digitaalisilla rekrymessuilla. Opiskelijoiden digirekrytapahtuma järjestetään Tuudo-sovelluksessa 18.-21.9.2023 teemalla osa-aikatyö. Vielä on tilaa uusille työnantajille – ota yhteyttä ja varaa paikkasi!

Tuudo järjestää digitaaliset rekrymessut kaksi kertaa vuodessa, tammikuussa ja syyskuussa. Ensimmäiset rekrytointimessut pidettiin tammikuussa 2021 ja tapahtuma on kolmen vuoden aikana kasvanut yhdeksi Suomen suurimmista digirekrytapahtumista. Keväällä 2023 teimme kävijäennätyksen ja messuilla vieraili yli 55 000 opiskelijaa valtakunnallisesti. Lue lisää vuoden 2022 ja 2023 messuista.  

Suomen suurin opiskelijoiden digirekrytapahtuma järjestetään jälleen yhteistyössä Oikotien kanssa.

Mitä rekrymessuilla tapahtuu?

Rekrymessujen aikana Tuudosta löytyy useita ominaisuuksia, jotka tekevät työpaikan löytämisestä helppoa – ja ennen kaikkea hauskaa! Rekrymessunäkymässä opiskelijat voivat swaippailla työnantajia ja työpaikkailmoituksia kiinnostuksensa mukaan oikealle tai vasemmalle, kuten työelämän deittisovelluksessa. Tykätyt työnantajat ja työpaikkailmoitukset tallentuvat omiin poimintoihin, josta ne on helppo löytää jälkikäteen.

Osallistuminen digitaalisille messuille on helppoa niin työnantajalle kuin opiskelijallekin. Opiskelija voi osallistua messuille missä ja milloin vain, sillä kaikki tapahtuu Tuudo-sovelluksessa. Ilmoittautumista etukäteen ei tarvita. 

Työnantajankaan ei tarvitse olla fyysisesti paikalla tai edes päivystää tietokoneen äärellä. Me lisäämme aineiston Tuudoon ja työnantaja voi vain odotella yhteydenottoja kiinnostuneilta hakijoilta. 

Opiskelijat pääsevät tapaamaan työnantajia pikahaastatteluissa

Työnantajat voivat halutessaan tarjota opiskelijoille mahdollisuuden varata ajan pikahaastatteluun. Pikahaastattelu toimii kuten normaali työhaastattelu pienoiskoossa ja se on erinomainen tilaisuus niin työnantajalle kuin opiskelijallekin tutustua paremmin toisiinsa. Haastattelussa työnantaja voi kertoa lisää työmahdollisuuksista ja kysellä opiskelijalta tarkentavia kysymyksiä. Totta kai, opiskelijalla on myös mahdollisuus kysyä lisätietoja työpaikkaan tai hakemiseen liittyen.

Miten pikahaastattelun varaaminen toimii?

 • Opiskelijat tekevät itselleen hakijaprofiilin Tuudoon ja merkkaavat heille sopivat ajankohdat haastattelua varten Tuudon rekrymessut -sivulla. 
 • Kun työnhakijaprofiili ja aikataulu on päivitetty, opiskelijat voivat hakea pikahaastatteluaikaa suoraan työnantajan profiilista Tuudon rekrymessunäkymässä. Työnantajat, jotka tarjoavat pikahaastattelumahdollisuuden tunnistaa sydänsymbolista.
 • Työnantaja valikoi haastateltavat työnhakijaprofiilin perusteella ja on yhteydessä opiskelijaan, jotta yhteinen aika voidaan sopia. Haastattelut pidetään Teamsin välityksellä.

Työnantajat pääsevät ääneen webinaarissa 19.-20.9.2023

Rekrymessuilla järjestetään myös työelämäaiheinen webinaari, jossa työnantajat pääsevät esittäytymään ja kertomaan työmahdollisuuksista tarkemmin kiinnostuneille opiskelijoille. Tämä on loistava tilaisuus lisätä näkyvyyttä messujen aikana ja saada opiskelijat kiinnostumaan työmahdollisuuksista. Opiskelijoilla on myös mahdollisuus esittää kysymyksiä chatin kautta. 

Tänä syksynä webinaari järjestetään tiistaina 19.9. ja keskiviikkona 20.9. klo 10–15 Teamsin välityksellä. Webinaaripäivien aikana kuullaan puheenvuoroja kahdeltakymmeneltä työnantajalta eri aloilta. Tarkempi ohjelma ja aikataulu tarkentuu vielä lähempänä tapahtumaa.

Ilmoittautuminen Suomen suurimpaan opiskelijoiden digirekrytapahtumaan on vielä auki

Työnantaja, oletteko rekrytoimassa uusia työntekijöitä ja työpaikka sopisi korkeakouluopiskelijalle? Vai haluatteko muuten vain lisätä näkyvyyttä ja parantaa työnantajamielikuvaa opiskelijoiden keskuudessa? Vielä ehdit ilmoittautua mukaan Tuudon rekrymessuille! Tällä hetkellä yli 50 työnantajaa on jo varmistanut paikkansa rekrymessuilla, mutta tilaa on vielä uusillekin työnantajille. Mukana syyskuun 2023 messuilla ovat:

 • Joensuun kaupunki
 • Humana
 • Terrafame
 • Sitowise
 • Oma Säästöpankki
 • Vantaan varhaiskasvatus
 • Esperi Terveyspalvelut
 • Kauniaisten kaupunki
 • Pohjois-Savon hyvinvointialue
 • DSV – Global Transport and Logistics
 • Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue Pohde
 • Ramboll Finland
 • LähiTapiola
 • Outokumpu
 • Veikkaus
 • Osuuskauppa Arina
 • Osuuskauppa Peeässä
 • Särkänniemi
 • Helsingin kaupungin kasvatus ja koulutus
 • Boliden
 • Luonnonvarakeskus LUKE
 • Ensto
 • Eltel Networks
 • Elomatic
 • SSP Finland
 • HUS
 • Rinnekodit
 • Oulun kaupunki
 • Fintraffic
 • Sokotel
 • Kesko Logistiikka
 • Verohallinto
 • Tempore
 • Metsä Group
 • BDO
 • Vitec Software Group
 • Granlund
 • Iisalmen kaupunki
 • Hullu Poro Oy
 • Valokuitunen
 • Keski-Uudenmaan hyvinvointialue – Keusote
 • Etelä-Savon hyvinvointialue Eloisa
 • Vantaan ja Keravan hyvinvointialue VAKE
 • Lapland Hotels and Safaris
 • Helsingin kaupungin sosiaali-, terveys- ja pelastustoimiala
 • Medipower
 • Elisa Oyj
 • A-Insinöörit
 • Savonlinnan kaupunki
 • AFRY Finland
 • Savonlinnan kaupunki
 • Siun sote ─ Pohjois-Karjalan hyvinvointialue
 • Hoivatie
 • Kuntarekry
 • Eilakaisla
 • Kangasalan kaupunki
 • Salon kaupunki

Rekrymessuilla tavoitat korkeakouluopiskelijat ympäri Suomen. Tuudo on käytössä 30 korkeakoulussa. Lue lisää.