Tuudon digitaaliset rekrymessut järjestetään 15.-21.1.2024 teemalla kesätyöt. Rekrymessuilla tavoitat opiskelijat valtakunnallisesti 30 korkeakoulussa. Rekrytapahtuma toteutetaan yhdessä Oikotien ja Vastuullisen kesäduunin kanssa. 

Nyt kun joululomat on vietetty ja vuosi on vaihtunut, on aika siirtää katseet pikkuhiljaa kohti ensi kesää. Kesätyönhaku käy kuumimmillaan heti alkuvuodesta ja opiskelijat tutustuvat ahkerasti kiinnostaviin yrityksiin ja hakevat erilaisia kesätyöpaikkoja omalta opintoalaltaan ja sen ulkopuolelta. Viime keväänä teettämämme kyselyn mukaan jopa 80 % opiskelijoista toivoo saavansa kesätyöpaikan.

Vaikka tapahtuman pääteema onkin kesätyö, on rekrymessuilla aina tarjolla laaja kirjo erilaisia työmahdollisuuksia opiskelijoille ja vastavalmistuneille. Kesätöiden tarjoaminen ei siis ole edellytys osallistumiselle. 

Rekrytapahtuman henkeä digitaalisessa muodossa

Tuudon rekrymessuja on järjestetty nyt jo kuusi kertaa vuodesta 2021 alkaen. Työnantajien ja opiskelijoiden kiinnostus digitaalista rekrytapahtumaa kohtaan tuntuu kasvavan vuosi vuodelta. Tapahtumassa vieraili viime syksynä jopa 75 000 opiskelijaa, ja nyt tammikuussa odotamme vähintäänkin samanlaista suosiota – ehkä pääsemme rikkomaan taas ennätyksiä. Lue vuoden 2023 messutarina täältä.  

Rekrytointitapahtuma on kehittynyt vuosien varrella, mutta perusperiaate on pysynyt samana. Messujen aikana Tuudo muuttuu niin sanotusti työelämän deittisovellukseksi, ja opiskelijat pääsevät swaippailemaan työpaikkoja ja työnantajia oman mielenkiintonsa mukaan. Oikealle swaippaamalla käyttäjä voi antaa työpaikalle sydämen, jolloin se tallentuu käyttäjän omiin poimintoihin. Aina messujen jälkeen olemme koostaneet tykätyimmistä työpaikoista ja työnantajista TOP 10 listaukset. 

Aitoja kohtaamisia potentiaalisten kesätyöntekijöiden kanssa pikahaastatteluissa

Miksi työnantajan kannattaisi harkita Tuudon rekrymessuja? Ensinnäkin digitaaliseen rekrytapahtumaan osallistuminen on äärimmäisen helppoa ja kustannustehokasta. Riittää kun lähetätte meille haluamanne aineistot niin lisäämme ne tuhansien opiskelijoiden nähtäville puolestanne. Fyysisistä tapahtumista poiketen teidän ei tarvitse olla itse paikan päällä tai edes päivystää tietokoneen ääressä. 

Rekrymessut eivät kuitenkaan ole vain työnantajaprofiilien swaippailua. Jos kiinnostusta ja aikaa riittää, rekrymessujen aikana on mahdollista ottaa lähempää kontaktia potentiaalisiin työntekijöihin pikahaastatteluiden merkeissä. Pikahaastattelu on lyhyt, noin 15 minuutin mittainen Teams-haastattelu, jossa työnantaja ja opiskelija pääsevät tutustumaan toisiinsa paremmin. 

Pikahaastattelu on erinomainen tilaisuus tehdä vaikutus tuleviin työntekijöihin ja kannustaa heitä hakemaan työpaikkaa. Lisäksi pikahaastattelun aikana on mahdollista tehdä jo hieman alustavaa kartoitusta erityisen potentiaalisista työntekijöistä, mikä auttaa rekrytointiprosessissa jatkossa. 

Lisänäkyvyyttä työelämäaiheisessa webinaarissa 16.-17.1.2024

Mitä olisikaan rekrytointitapahtuma ilman webinaaria? Tuudon rekrymessuilla järjestetään työelämäaiheinen webinaari kahden päivän aikana, tiistaina ja keskiviikkona 16.-17.1. kello 10-15. Webinaarissa kaksikymmentä työnantajaa eri toimialoilta pääsee esittäytymään ja kertomaan tarkemmin tarjoamistaan uramahdollisuuksista opiskelijoille. Webinaari on loistava mahdollisuus lisätä näkyvyyttä Tuudon rekrymessuilla ja tavoittaa nuoria osaajia. 

Opiskelijat pääsevät osallistumaan webinaariin chatin kautta ja he voivat esittää kysymyksiä rekrytoijille. Webinaari on hyvä paikka antaa myös työnhakuvinkkejä opiskelijoille tulevaa kesätyönhaku-urakkaa varten. 

Vielä ehdit ilmoittautua mukaan Suomen suurimpaan digitaaliseen rekrytapahtumaan!

Tällä hetkellä Tuudon rekrymessuille on ilmoittautunut jo 65 työelämän toimijaa. Vielä mukaan mahtuu kuitenkin uusia työnantajia – ota yhteyttä ja varmista paikkasi Suomen suurimmassa digirekrytapahtumassa!

Mietittekö rekrytapahtumaan osallistumista, mutta teillä ei ole avoimia työpaikkoja tai kesätyöhakunne alkaa vasta myöhemmin? Ei hätää! Rekrymessuilla ei ole välttämätöntä julkaista työpaikkailmoituksia – voitte osallistua vain työnantajaprofiililla. Rekrytapahtuma on äärimmäisen hyvä paikka myös mainostaa tulevia työnhakuja.