Kesä on tulossa. Apua, mistä työntekijät?

 

Jos et ehtinyt asettua parhaaseen aikaan kesärekrytoinnin lauteille, ei pyyhettä kannata vielä heittää kehään.
Kesärekrytoinnin jälkilöyly on nyt käynnissä. Lunasta paikkasi kampanjahintaan Tuudo-sovelluksesta
ja tavoita korkeakouluopiskelijoita tehokkaammin kuin millään muulla kanavalla.

MITEN REKRYTOIDA KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ
NOPEASTI JA HELPOSTI VIELÄ ENNEN KESÄÄ?

Kävikö sinullekin niin, ettet ole vielä löytänyt tarpeeksi kesätyöntekijöitä ja lomakausi siintää jo horisontissa? Voi ei, apua!

Ei hätää. Et suinkaan ole ainoa, jolla kesärekrytointi ei ole sujunut toivotulla tavalla. Olipa syysi aikatauluongelma, sopivien hakijoiden puute, tehottomat kanavat tai mikä vain, voit nyt huokaista helpotuksesta.

Tuudo on opiskelijoille suunnattu opintoarjen sovellus, jota kuukausittain yli 165 000 korkeakouluopiskelijaa käyttää sekä opintojen että työnhaun tukena. Rekrytointikampanjasi tavoittaa Tuudon kautta vielä kesätöitään etsivät opiskelijat helposti ja nopeasti. Saamme kampanjasi käyntiin jopa tunnissa. Astu mukaan kesärekrytoinnin jälkilöylyyn!

Kolme opiskelijaa ottamassa selfietä

1. Ota yhteyttä

 

Aloita ottamalla meihin yhteyttä joko sähköpostilla, puhelimitse tai yhteydenottolomakkeellamme. Keskustelemme kanssasi rekrytarpeistasi ja tarjoamme parhaan mahdollisen ratkaisun.

2. Toimita aineisto

 

Kun olet hyväksynyt tarjouksemme ja hyödyntänyt kampanjaetusi, voit toimittaa meille haluamasi aineistot sähköpostilla. Julkaisemme kaiken puolestasi Tuudoon. Hyvä tapa toimittaa työpaikkailmoituksia on URL-osoite tai Word-tiedosto.

3. Odota tuloksia

 

Kun kaikki on valmista, ei jää muuta tehtävää kuin odottaa tuloksia. Kuinka jännittävää! Raportoimme kampanjasi toimivuudesta tasaisin väliajoin, riippuen rekrytoinnin kestosta.

Kesärekrytoinnin jälkilöyly - kampanjahintaan!

Lunasta paikkasi kesärekrytoinnin jälkilöylystä Tuudo-sovelluksessa kampanjahintaan  ja kokeile lähes riskittömästi, löytyisivätkö sopivat tekijät korkeakouluopiskelijoiden joukosta. Ota meihin yhteyttä nettisivujen lomakkeella ja lisää viestikenttään oman viestisi perään koodi JÄLKILÖYLY15 ja hyödynnä etusi. Viestin lähettäminen ei sido sinua mihinkään.

ASIAKKAITAMME

Posti
Valmet
Terrafame
By Iisalmi
Lähitapiola
Verohallinto
Arina
A-insinöörit
Kesko

Tutustuimme Tuudoon vuonna 2018, ja 2019 käytimme sitä ensimmäisen kerran kesätyöntekijöiden rekrytoinneissa. Tavoitamme paljon korkeakouluopiskelijoita näkymällä Tuudossa muun muassa työnantajaprofiililla sekä julkaisemalla opiskelijoille sopivia työpaikkailmoituksia.

Marko Sipilä

HR Specialist, Verohallinto

Yhteistyö Tuudon kanssa sujui alusta saakka erinomaisesti ja ilmoitukset taisivat olla julkaistu jo muutamassa tunnissa ensimmäisestä yhteydenotosta. Tehokkuudesta kertoo sekin, että jo puoli päivää rekryilmoituksen julkaisun jälkeen olimme sopineet haastattelun jo kymmenen hakijan kanssa.

Janne Honkonen

Toimitusjohtaja, Advian Oy

JÄLKILÖYLY15

 

Ota kampanjakoodimme talteen ja lisää se yhteydenottolomakkeen tekstikenttään muun viestisi loppuun. Viestin lähettäminen ei sido sinua mihinkään vaan keskustelemme aina ensin siitä, miten voimme parhaiten sinua auttaa. Yhteistyön toteutuessa saat käyttöösi 15% alennuksen laskun loppuhinnasta. Voimassa asiakkaille, joille ei ole voimassaolevaa sopimusta Tuudon kanssa.