Oppilaitoksille

Menestystä mahdollistamassa

On oppilaitoksen sekä opiskelijoiden etu, että henkilökunta voi keskittyä olennaiseen.

Tuudo keventää hallinnollista taakkaa ja vapauttaa resursseja muuhun tärkeämpään tekemiseen.

Asiakkaamme ovat tutkitusti huipputyytyväisiä.

Tuudon sivuvalikko 2021

HYÖDYT OPPILAITOKSILLE

ARJEN HELPOTTAMINEN

Tuudo kokoaa yhteen opiskelijoiden useimmiten tarvitsemat palvelut oppilaitoksen tietojärjestelmistä. Tuudo vähentää oppilaitoksen hallinnollista työtä ja tehostaa viestintää, kun opiskelija hallitsee helposti kaikkia opintoihin ja opiskelijaelämään liittyviä asioita Tuudon kautta.

Lue lisää palveluistamme 

AITO KUMPPANUUS

Jo 40 oppilaitosta on valinnut Tuudon kumppanikseen, eikä ihme – tuotamme palveluamme tiiviissä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. Olemme vuorokauden ympäri vain puhelun päässä ja kehitämme palveluamme jatkuvasti saamamme palautteen perusteella. Meille mielipiteellänne on väliä.

Tuudo-oppilaitokset ➤

SÄÄSTETYT RESURSSIT

Tuudo on valmis mobiilipalvelu, eikä sen käyttöönotto vaadi kallista ja aikaavievää kehitysprosessia. Tuudon käyttöönotto on nopeaa ja ylläpito kustannustehokasta. Tuudo helpottaa välittömästi hallinnollista taakkaa ja säästää aikaa sekä henkilökunnalta että opiskelijoilta.

Pyydä esittely 

”En pärjäisi päivääkään ilman Tuudoa” – Opiskelijat kertoivat mielipiteensä Tuudosta käyttäjäkyselyssä

Toteutamme vuosittain Tuudon käyttäjille kyselyn, jolla kartoitamme opiskelijoiden yleistä tyytyväisyyttä Tuudoon. Palaute auttaa meitä kehittämään sovellusta ja tarjoamaan entistä enemmän hyötyä käyttäjille. Tällä kertaa kysely toteutettiin vuoden 2022 ja 2023...

Tuudo vastaa aitoon tarpeeseen – Tampereen kaupunki otti Tuudon käyttöön toiselle koulutusasteelle

Tuudo sai alkunsa korkeakouluopiskelijoiden arjen helpottajana, mutta vuonna 2021 Koulutuskeskus Salpaus otti Tuudon käyttöön ensimmäisenä toisen asteen oppilaitoksena. Siirtymä korkea-asteelta ei tapahtunut itsestään, vaan me halusimme Tuudolla selvittää, millaisia...

”Must have -sovellus kaikille korkeakouluopiskelijoille” – Tuudon käyttäjät vastasivat käyttäjäkyselyyn

Teimme vuoden 2021 lopussa Tuudon käyttäjille kyselyn, jossa selvitimme käyttäjien tyytyväisyyttä sekä Tuudon monipuolisten palveluiden hyödyllisyyttä opiskelijoiden näkökulmasta. Keskimäärin Tuudon käyttäjät ovat erittäin tyytyväisiä palveluun ja suosittelevat sitä...

Kiitoksen paikka – Tuudo palkittiin Oulun yliopiston ylioppilaskunnan vuosijuhlassa

Oulun yliopiston ylioppilaskunnan Annos 62 -vuosijuhlaa vietettiin lauantaina 9.4.2022. Juhlassa jaetaan vuosittain OYY:n myöntämiä akateemisia kunniamerkkejä ja huomionosoituksia henkilöille ja tahoille, jotka ovat edistäneet omalla toiminnallaan opiskelijoiden hyvää...

Tuudo helpottaa nyt myös 2. asteen opiskelijoiden arkea – Koulutuskeskus Salpaus otti Tuudon käyttöön alkuvuodesta 2022

Vuoden 2022 alussa Tuudoa käytti aktiivisesti yli 135 000 opiskelijaa 25 korkeakoulussa sekä ensimmäistä kertaa myös 2. asteen oppilaitoksessa – Koulutuskeskus Salpauksessa.

ASIAKKAITAMME

UEF
Haaga-Helia
Tampereen AMK
Turku AMK
XAMK
Metropolia
OAMK
JAMK
Laurea
Åbo Akademi
Lapin AMK
Vaasan yliopisto
Oulun yliopisto
Samk
SeAMK
Lapin yliopisto
Novia
Centria
DIAK
Arcada
KAMK
Taideyliopisto
Humak
HAMK
Karelia

Kiinnostuitko?

Autamme sinua tarjoamaan opiskelijoille mahdollisimman kattavan ja opintoarkea helpottavan palvelukokonaisuuden. Tästä syystä kehitämme jatkuvasti Tuudoon uusia ominaisuuksia. Palvelusopimukseenne sisällytetään kulloinkin tarvitsemanne palvelut.

Ota yhteyttä

 

Haluatko saada lisätietoa Tuudosta tai kenties aloittaa yhteistyön kanssamme? Ota yhteyttä meihin ja kysy lisää. Lomakkeen täyttäminen ei sido sinua mihinkään. Vastaamme aina mielellämme kaikkiin kysymyksiisi.

Mitä asia koskee?

5 + 5 =