Tuudo työnantajille

Tuudon kaikki 135 000 korkeakouluopiskelijaa tähtäävät työelämään

Menestystä tavoittamassa

Tämän päivän opiskelijat mahdollistavat organisaatiosi kasvun ja kehityksen. Tuudo on kanava, jolla heidät tavoitat.

Yli 300 työnantajaa, työmarkkinatoimijaa ja työelämän hanketta luottaa Tuudoon, joka tavoittaa 130 000 korkeakouluopiskelijaa joka kuukausi.

Tuudon Työ ja harjoittelu -osio
Miksi työnantajat luottavat Tuudoon?

AINUTLAATUINEN TAVOITTAVUUS

Meille on tärkeää, että työnantajana tavoitat korkeakouluopiskelijoita tehokkaasti ja tarkasti. Sitäkin tärkeämpää meille on kuitenkin se, että opiskelijat tavoittavat sinut. Liity Tuudoon, jotta yli 130 000 korkeakouluopiskelijaa lähes 30 korkeakoulusta löytävät sinut ja tarjoamasi työmahdollisuudet.

Lista Tuudo-oppilaitoksista 

AKTIIVISET KÄYTTÄJÄT

Tuudon tärkein tehtävä on helpottaa opiskelijoiden arkea – myös työllistymistä. Panostuksemme aitoon hyötyyn näkyy sitoutuneissa ja aktiivisissa käyttäjissä. 130 000 korkeakouluopiskelijaa käyttää Tuudoa kuukausittain; teidän ei tarvitse etsiä toisianne enää muualta.

Näin Tuudo hyödyttää opiskelijoita 

SUURIN DIGIREKRYTAPAHTUMA 2023

Todistimme jälleen vuonna 2022, että 100 % digitaalinen rekrytapahtuma toimii. Sadat työnantajat osallistuivat Tuudon Rekrymessuille vuoden aikana ja heidän sisältöjään swaipattiin deittiapeista tuttuun tapaan yli puoli miljoonaa kertaa. Seuraavat messut järjestetään 18-21.9.2023.

Lue lisää Rekrymessuista ja ilmoittaudu 

Tuudo on opiskelijan henkilökohtainen opintoarjen helpottaja. Yhtä sovellusta käyttämällä opiskelija mm. näkee oman lukujärjestyksensä, voi ilmoittautua kursseille, navigoi kampuksella, asioi kirjastossa ja tarkistaa opiskelijaravintoloiden ruokalistan. Tuudo saattaa yhteen myös opiskelijat ja heitä rekrytoivat yritykset. Tuudoa käyttää kuukausittain yli 130 000 korkeakouluopiskelijaa 29 korkeakoulussa Suomessa.

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET
t

Miten rekrytointi liittyy Tuudoon?

Yksi Tuudon tärkeimmistä tehtävistä on kaventaa opiskelun ja työelämän välistä kuilua. Toteutimmekin opiskelijoiden omasta pyynnöstä Tuudoon rekryalustan, josta opiskelijat löytävät juuri heille sopivia työ-, opinnäyte- ja harkkapaikkoja ympäri vuoden. Nykyään jo sadat yritykset ovat rekrytoineet Tuudon avulla oman alansa opiskelijoita.

Onko Tuudossa rekrytointi ilmaista?

Tuudossa rekrytointi ei ole ilmaista, mutta yhteistyö kanssamme on aina kustannustehokasta. Pääset samalla näkyvyydellä 29 korkeakoulun opiskelijoiden tietoisuuteen. Avoimia työpaikkailmoituksia näkyy myös sovelluksen etusivulla, jota avataan 8 miljoonaa kertaa kuukaudessa.

Z

Miten Tuudon rekryalusta toimii?

Tuudon Työ ja harjoittelu -osiossa opiskelijat tutustuvat työnantajamielikuvaa rakentaviin yritysesittelyihin sekä tietysti avoimiin työmahdollisuuksiin. Paikkoja voi hakea suoraan omalla laitteella. Tuudon rekryalusta ei siis poikkea muista digitaalisista kanavista kuin ainutlaatuisella tavoittavuudellaan.

Miten käytännössä toimitaan?

Keskustelemme kanssasi vaihtoehdoista, ja kun oikea ratkaisu löytyy, toimitamme sinulle tilausvahvistuksen yhteistyöstä. Tämän jälkeen saat ohjeet sisällön suunnitteluun ja sen lähettämiseen. Me syötämme kaiken sisällön puolestasi Tuudoon eli se ei vie sinulta aikaa. Toimitamme myös tasaisin väliajoin analytiikkaa näkyvyydestäsi.

Miten ilmoituksen saa Tuudoon?

Työnantajien näkyvyys Tuudossa koostuu työnantajaprofiilista sekä avoimista työpaikoista. Alkuun pääset joko soittamalla Tuudon työelämäpalveluihin tai jättämällä yhteydenottopyynnön sivun lopussa. Keskustelemme aina ensin kanssanne rekrytarpeistanne ja räätälöimme näkyvyyden sen mukaan.

Kuinka nopeasti sisältö julkaistaan?

Voimme julkaista aineistosi nopeimmillaan tunnissa. Jos sinulla on selvät sävelet esittelyprofiilisi sekä työpaikkailmoitusten suhteen, soita meille tai toimita aineistot aineistot(a)tuudo.fi. Teemme sinulle nopean tarjouksen ja kun hyväksyt sen, julkaisemme aineiston tarpeen vaatiessa heti.

ASIAKKAITAMME
AFRY

Opiskelija, näillä vinkeillä saat kaiken hyödyn irti digitaalisista rekrymessuista! Katso myös, ketkä tarjoavat pikahaastatteluja

Tuudon rekrymessut alkavat tänään 18.9.2023 ja ne jatkuvat aina 21.9.2023 saakka. Mukana rekrymessuilla on lähes 60 työelämän toimijaa, joten pääset kuulemaan hyvin monista erilaisista työmahdollisuuksista ja urapoluista neljän päivän aikana. Rekrymessuille...

Tuudolaisen tarina: Ville Mustalahti tuo yhteen opiskelijat ja rekrytoivat työnantajat

Tiesitkö, että opiskelijoiden hyötysovelluksen takana työskentelee noin 20 hengen tiimi eri alojen asiantuntijoita? Moni tuudolaisista on ollut mukana helpottamassa opiskelijoiden arkea jo useamman vuoden ajan.  Ville Mustalahdella tuli syyskuussa 2023 jo...

Työnantajat ja opiskelijat kohtaavat työelämäwebinaarissa – katso ohjelma ja aikataulu

Tuudon toiset rekrytointimessut vuodelle 2023 käynnistyvät maanantaina 18. syyskuuta ja jatkuvat torstaihin 21. syyskuuta asti. Näillä digitaalisilla rekrytointimessuilla pääpaino on osa-aikatyössä opintojen ohella, mutta tarjonta ei suinkaan rajoitu ainoastaan...

Opiskelijoiden digirekrytapahtuma palaa osa-aikatyöteemalla 18.-21.9.2023

Korkeakouluopiskelijat pääsevät jälleen tutustumaan mielenkiintoisiin työnantajiin ja työmahdollisuuksiin Tuudon digitaalisilla rekrymessuilla. Opiskelijoiden digirekrytapahtuma järjestetään Tuudo-sovelluksessa 18.-21.9.2023 teemalla osa-aikatyö. Vielä on tilaa...

Elinikäinen oppiminen, tekoäly ja monimuotoisuus – tunnistatko nämä työelämän trendit?

Työelämässä tapahtuu jatkuvaa muutosta, ja useita trendejä on tunnistettu viime vuosina. Digitalisaatio, globalisaatio ja muuttuvat työvoiman tarpeet vaikuttavat merkittävästi siihen, miten työntekijät tulevat työskentelemään tulevaisuudessa.

Rekrytoi parhaat opiskelijat: 10 vinkkiä menestyksekkääseen rekrytointikampanjaan

Yritykset laittavat tänä päivänä yhä enemmän ajatusta työnantajabrändin kehittämiseen, jotta he voisivat erottua kilpailijoista ja houkutella parhaat osaajat omille palkkalistoilleen. Tehokas rekrytointikampanja opiskelijoille vaatii huolellista suunnittelua ja...

Työnantaja, oletko sortunut näihin kliseisiin työpaikkailmoituksissa? 7 kulunutta fraasia ja vinkkejä niiden välttämiseksi 

Työpaikkailmoituksessa on helppo sortua iänikuisiin kliseisiin, kun yrittää kirjoittaa napakan mutta houkuttelevan tekstin. Olemme koonneet tähän artikkeliin 7 kulunutta fraasia, joita on vuosien aikana näkynyt työpaikkailmoituksissa enemmän kuin tarpeeksi. Samalla annamme vinkkejä siitä, miten kyseisen asian voi ilmaista paremmin. 

Eurot näkyviin ja kohti tasa-arvoisempaa työelämää – mistä EU:n uudessa palkka-avoimuusdirektiivissä on kyse?

Moni on varmaan kuullut EU:n uudesta palkka-avoimuusdirektiivistä, mutta mitä se oikeastaan tarkoittaa työnantajan, työnhakijan ja työntekijän kannalta? Olemme koonneet tähän artikkeliin tärkeimpiä pointteja liittyen uudistukseen, joka astuu kansallisen lainsäädännön...

Success Story: Osuuskauppa Arina + Tuudo = 50 kertaa onnistunut rekry

uskauppa Arina on rekrytoinut uusia osaajia taloon Tuudon kautta jo useamman vuoden ajan. Arinan rekrytointiasiantuntijat Mari Rounaja sekä Aino Saksio kertovat nyt, mikä on saanut heidät tekemään yhteistyötä Tuudon kanssa ja miksi yhteistyö on ollut kannattavaa. 

Kesätyöhaun jälkilöyly: Kesätyömahdollisuuksia on monia – näin onnistut kesätyöntekijöiden rekrytoinnissa!

Kuumin kesätyöhakukausi alkaa olla lopuillaan, mutta monet opiskelijat etsivät yhä työpaikkaa ensi kesäksi. Kesätyömahdollisuuksia on monia ja koko kesän kestävä täysipäiväinen kesätyö ei kuitenkaan ole ainoa vaihtoehto, jos haluaa tavoittaa korkeakouluopiskelijoita.

Työnantaja – Ota yhteyttä

 Haluatko saada lisätietoa Tuudosta tai kenties aloittaa yhteistyön kanssamme? Ota yhteyttä meihin ja kysy lisää. Lomakkeen täyttäminen ei sido sinua mihinkään. Vastaamme aina mielellämme kaikkiin kysymyksiisi.

6 + 13 =