Työnantajille

Menestystä tavoittamassa

Tämän päivän opiskelijat mahdollistavat organisaatiosi kasvun ja kehityksen. Tuudo on kanava, jolla heidät tavoitat.

Yli 400 työnantajaa, työmarkkinatoimijaa ja työelämän hanketta luottaa Tuudoon, joka tavoittaa yli 130 000 korkeakouluopiskelijaa joka kuukausi.

Tuudon Työ ja harjoittelu -osio

MIKSI TYÖNANTAJAT LUOTTAVAT TUUDOON?

AINUTLAATUINEN TAVOITTAVUUS

Meille on tärkeää, että työnantajana tavoitat korkeakouluopiskelijoita tehokkaasti ja tarkasti. Sitäkin tärkeämpää meille on kuitenkin se, että opiskelijat tavoittavat sinut. Liity Tuudoon, jotta yli 130 000 korkeakouluopiskelijaa lähes 30 korkeakoulusta löytävät sinut ja tarjoamasi työmahdollisuudet.

Missä Tuudo on käytössä?

AKTIIVISET KÄYTTÄJÄT

Tuudon tärkein tehtävä on helpottaa opiskelijoiden arkea – myös työllistymistä. Panostuksemme aitoon hyötyyn näkyy sitoutuneissa ja aktiivisissa käyttäjissä. 130 000 korkeakouluopiskelijaa käyttää Tuudoa kuukausittain; teidän ei tarvitse etsiä toisianne enää muualta.

Näin Tuudo hyödyttää opiskelijoita 

SUURIN DIGIREKRYTAPAHTUMA 2023

Todistimme jälleen vuonna 2022, että 100 % digitaalinen rekrytapahtuma toimii. Sadat työnantajat osallistuivat Tuudon Rekrymessuille vuoden aikana ja heidän sisältöjään swaipattiin deittiapeista tuttuun tapaan yli puoli miljoonaa kertaa. Seuraavat messut järjestetään 18.-21.9.2023. Ilmoittautuminen on jo auki!

Lue lisää Rekrymessuista ja ilmoittaudu 

SELVITÄ, MIKÄ TYÖNANTAJAPALVELUMME
SOPII TARPEISIISI PARHAITEN

Vastaamalla tähän lyhyeen kyselyyn voimme tehdä sinulle nopeasti suosituksen palveluista, jotka voisivat mielestämme parhaiten sopia juuri sinun tarpeisiisi. Älä kuitenkaan huoli! Kyselyn tekeminen ei sido sinua mihinkään, ja keskustelemme aina kanssasi mahdollisuuksistasi ennen yhteistyön alkua.

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

t

Miten rekrytointi liittyy Tuudoon?

Yksi Tuudon tärkeimmistä tehtävistä on kaventaa opiskelun ja työelämän välistä kuilua. Toteutimmekin opiskelijoiden omasta pyynnöstä Tuudoon rekryalustan, josta opiskelijat löytävät juuri heille sopivia työ-, opinnäyte- ja harkkapaikkoja ympäri vuoden. Nykyään jo sadat yritykset ovat rekrytoineet Tuudon avulla oman alansa opiskelijoita.

Z

Miten Tuudon rekryalusta toimii?

Tuudon Työ ja harjoittelu -osiossa korkeakouluopiskelijat tutustuvat työnantajamielikuvaa rakentaviin yritysesittelyihin sekä tietysti avoimiin työmahdollisuuksiin. Paikkoja voi hakea suoraan omalla laitteella. Tuudon rekryalusta ei siis poikkea muista digitaalisista kanavista kuin ainutlaatuisella tavoittavuudellaan.

Miten ilmoituksen saa Tuudoon?

Työnantajien näkyvyys Tuudossa koostuu työnantajaprofiilista sekä avoimista työpaikoista. Alkuun pääset joko soittamalla Tuudon työelämäpalveluihin tai jättämällä yhteydenottopyynnön sivun lopussa. Keskustelemme aina ensin kanssanne rekrytarpeistanne ja räätälöimme näkyvyyden sen mukaan.

Onko Tuudossa rekrytointi ilmaista?

Tuudossa rekrytointi ei ole ilmaista, mutta yhteistyö kanssamme on aina kustannustehokasta. Pääset samalla näkyvyydellä 30 korkeakoulun opiskelijoiden tietoisuuteen. Avoimia työpaikkailmoituksia näkyy myös sovelluksen etusivulla, jota avataan 8 miljoonaa kertaa kuukaudessa.

Miten käytännössä toimitaan?

Keskustelemme kanssasi vaihtoehdoista, ja kun oikea ratkaisu löytyy, toimitamme sinulle tilausvahvistuksen yhteistyöstä. Tämän jälkeen saat ohjeet sisällön suunnitteluun ja sen lähettämiseen. Me syötämme kaiken sisällön puolestasi Tuudoon eli se ei vie sinulta aikaa. Toimitamme myös tasaisin väliajoin analytiikkaa näkyvyydestäsi.

Kuinka nopeasti sisältö julkaistaan?

Voimme julkaista aineistosi nopeimmillaan tunnissa. Jos sinulla on selvät sävelet esittelyprofiilisi sekä työpaikkailmoitusten suhteen, soita meille tai toimita aineistot aineistot(a)tuudo.fi. Teemme sinulle nopean tarjouksen ja kun hyväksyt sen, julkaisemme aineiston tarpeen vaatiessa heti.

ASIAKKAITAMME

Afry
Valmet
Terrafame
By Iisalmi
Lähitapiola
Verohallinto
Arina
A-insinöörit
Kesko

Opiskelija, näillä vinkeillä saat kaiken hyödyn irti digitaalisista rekrymessuista! Katso myös, ketkä tarjoavat pikahaastatteluja

Tuudon rekrymessut alkavat tänään 18.9.2023 ja ne jatkuvat aina 21.9.2023 saakka. Mukana rekrymessuilla on lähes 60 työelämän toimijaa, joten pääset kuulemaan hyvin monista erilaisista työmahdollisuuksista ja urapoluista neljän päivän aikana. Rekrymessuille...

Työnantajat ja opiskelijat kohtaavat työelämäwebinaarissa – katso ohjelma ja aikataulu

Tuudon toiset rekrytointimessut vuodelle 2023 käynnistyvät maanantaina 18. syyskuuta ja jatkuvat torstaihin 21. syyskuuta asti. Näillä digitaalisilla rekrytointimessuilla pääpaino on osa-aikatyössä opintojen ohella, mutta tarjonta ei suinkaan rajoitu ainoastaan...

Opiskelijoiden digirekrytapahtuma palaa osa-aikatyöteemalla 18.-21.9.2023

Korkeakouluopiskelijat pääsevät jälleen tutustumaan mielenkiintoisiin työnantajiin ja työmahdollisuuksiin Tuudon digitaalisilla rekrymessuilla. Opiskelijoiden digirekrytapahtuma järjestetään Tuudo-sovelluksessa 18.-21.9.2023 teemalla osa-aikatyö. Vielä on tilaa...

MEISTÄ SANOTTUA

Tutustuimme Tuudoon vuonna 2018, ja 2019 käytimme sitä ensimmäisen kerran kesätyöntekijöiden rekrytoinneissa. Tavoitamme paljon korkeakouluopiskelijoita näkymällä Tuudossa muun muassa työnantajaprofiililla sekä julkaisemalla opiskelijoille sopivia työpaikkailmoituksia.

Marko Sipilä

HR Specialist, Verohallinto

Yhteistyö Tuudon kanssa sujui alusta saakka erinomaisesti ja ilmoitukset taisivat olla julkaistu jo muutamassa tunnissa ensimmäisestä yhteydenotosta. Tehokkuudesta kertoo sekin, että jo puoli päivää rekryilmoituksen julkaisun jälkeen olimme sopineet haastattelun jo kymmenen hakijan kanssa.

Janne Honkonen

Toimitusjohtaja, Advian Oy

Työnantaja – Ota yhteyttä

 

Haluatko saada lisätietoa Tuudosta tai kenties aloittaa yhteistyön kanssamme? Ota yhteyttä meihin ja kysy lisää. Lomakkeen täyttäminen ei sido sinua mihinkään. Vastaamme aina mielellämme kaikkiin kysymyksiisi.

Mitä asia koskee?

3 + 4 =